Известувања

24 ЧАСОВЕН ПРИТИСОЧЕН ХОЛТЕР

Објавено: 10 Март 2024, 11:45
Дијагностичка процедура при која што се врши 24-часовно мерење на артерискиот крвен притисок.Целта на оваа дијагностичка метода е следењето на варијациите на крвниот притисок во одредениот период и проценка на ефектот на дадената терапија за лекување на висок крвен притисок....
Прочитај повеќе

Превенцијата на кардиоваскуларното здравје е наша обврска

.

Лабораториски анализи

Лабораториски анализи

Нашиот тим

Тим од врвни експерти во својата област